Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Διευκρινήσεις από τη Superleague ζητά το ΕΣΚΑΝ, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν την Τετάρτη στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί

Διευκρινήσεις από τη Superleague ζητά το ΕΣΚΑΝ, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν την Τετάρτη στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί.

Τα στοιχεία που είχαν οι άνθρωποι του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ για την ώρα προπόνησης των Πειραιωτών δεν ήταν σωστά και σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όλα έγιναν μετά από λάθος συνεννόηση
Για το θέμα αυτό, η ιστοσελίδα του ΕΣΚΑΝ αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 09 Απριλίου δόθηκαν εντολές διενέργειας ελέγχων εκτός αγώνων στους χώρους προπόνησης των ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Κ., ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Μετά από κλήρωση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρισκόταν στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί στο έντυπο εντοπισμού (whereabout) που είχε στη διάθεσή του το ΕΣΚΑΝ. Αναμένονται σχετικές διευκρινήσεις από τη SUPERLEAGUE, ως αρμόδια αρχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: