Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Πολυπληθές το συλλαλητήριο κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πολυπληθές το συλλαλητήριο κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Πριν το ματς με τον Αρη

Αθήνα Ενημέρωση 13/4/2008 18:58
Περισσότεροι από 9.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο Πεδίον του Άρεως, προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ιστορικού συλλόγου. Τον λόγο πήραν μεταξύ άλλων, διάφοροι πρόεδροι Συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων και παλαίμαχοι άσοι του «τριφυλλιού», ενώ παρόντες ήταν και παράγοντες από τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ η αστυνομική παρουσία στον χώρο της συγκέντρωσης, είναι έντονη, και διακριτική.
Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, ξεκίνησε η μεγάλη σε όγκο πορεία με κυρίαρχα συνθήματα κατά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη με τα οποία τον καλούσαν να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ενδεικτικό του μεγέθους που είχε η συγκέντρωση, είναι το γεγονός ότι όταν η κεφαλή της πορείας έφτανε στην Ιπποκράτους, η «ουρά» ήταν στο Πεδίον Του Άρεως Στην οδό Λουκάρεως είχαν τοποθετηθεί τέσσερα μεγάλα οχήματα της αστυνομίας και μπροστά απ' αυτά ισχυρή αστυνομική δύναμη, με αποτέλεσμα να σταματήσει η πορεία στο συγκεκριμένο σημείο.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: