Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Όργανα του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν Γκαγκάτση και ΕΠΟ οι Νικολαΐδης και Ριβάλντο

Όργανα του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν Γκαγκάτση και ΕΠΟ οι Νικολαΐδης και Ριβάλντο
Αθήνα 22/4/2008
Εξυπηρέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους».
«Εκεί θα δουλεύει μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος της Ομοσπονδία» υποστήριξε ο πρόεδρος της «Ένωσης»
στους παίκτες της ομάδας στην ομιλία του που προηγήθηκε της προπόνησης της Μ. Τρίτης.
Τις δικές του «βόμβες», όμως, έριξε και ο Ριβάλντο, ο οποίος υποστήριξε ότι «στα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό, άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ΕΠΟ δούλευαν για να παίρνει η ομάδα τα πρωταθλήματα».
Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για περισσότερο από μια ώρα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κατάσταση που επικρατεί, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον Βασίλη Γκαγκάτση για τους χειρισμούς της ΕΠΟ στην υπόθεση Βάλνερ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
«Το πρωτάθλημα είναι εξυπηρέτηση του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
«Η ΕΠΟ γνώριζε για τη μη νόμιμη συμμετοχή του Βάλνερ και δεν απέστειλε έγκαιρα το έγγραφο στην Καλαμαριά. Αντίθετα, την ενημέρωσε για την παράνομη συμμετοχή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.
» Τα 'μαγείρεψαν' έτσι, ώστε η Καλαμαριά να έχει πέσει πριν πάει στο CAS. Αυτός είναι ο νέος τρόπος που καθορίζει τα πρωταθλήματα ο Γκαγκάτσης. Έχουν πάρει τίτλο και με άλλους τρόπους, φέτος βρήκαν αυτόν».
Ο Νικολαϊδης συμπλήρωσε:
«Καταλαβαίνω πως αισθάνεστε. Ακόμα και στα μάτια των μισών Ολυμπιακών, είστε οι πρωταθλητές. Αν ήμουν σε μικρότερη ομάδα, καλύτερα να πέφταμε στην Β' Εθνική, παρά να παραδεχόμουν ότι δεν είμαστε πρώτοι, όμως είμαι στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός (σ.σ.: Δέλλας) μου μετέφερε τη διάθεσή σας να μην παίξετε στα πλέι-οφ. Όμως δεν μπορούμε να χάσουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League.
» Δεν θέλω να δείτε τα πλέι-οφ ως αγγαρεία. Όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο, να το πει στον προπονητή. Για την διοίκηση είναι καλυμμένος».
Εξίσου σκληρός στις τοποθετήσεις του ήταν και ο Ριβάλντο, όταν ο Βραζιλιάνος πήρε το λόγο.
«Πρέπει να πω συγχαρητήρια σε όλους. Εμείς είμαστε πρωταθλητές. Είμαι απογοητευμένος για όσα έγιναν. Έχω πάρει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και άκουγα διάφορα πράγματα, όπως ότι ότι πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Τώρα βλέπω όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων και αμφιβάλλω για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησα με τον Ολυμπιακό.
» Είναι η τελευταία χρονιά μου στην ΑΕΚ και παρότι είχα πει ότι δεν θα παίξω στα πλέι-οφ, θα το κάνω, ώστε να βγούμε στο Champions League», είπε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος τελικά θα παίξει στα πλέι-οφ, κάτι που δεν θα συμβεί με τον Ακη Ζήκο, όπως ξεκαθάρισε ο Νικολαϊδης.
Τέλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στην αρχική απόφαση του ίδιου και των συμπαικτών του να μην πάρουν μέρος στα πλέι-οφ, λέγοντας:
«Είχαμε αποφασίσει να παίξουμε με την ομάδα των Νέων, αλλά η διοίκηση θέλει να παίξουμε κανονικά στα πλέι-οφ. Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να είμαστε στη διάθεση του προπονητή μας, ώστε να μπορεί να επιλέξει τους καλύτερους». Newsroom ΔΟΛ http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=893983&lngDtrID=1101

Δεν υπάρχουν σχόλια: