Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4 & το δελτίο τύπου της Π.Α.Ε. SCODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. στις 12.04.2008

Επειδή της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Επειδή την ΄΄Μαγκιά΄΄, την ΄΄Πονηριά΄΄, την ΄΄Μόστρα΄΄, την ΄΄Κουτοπονηριά΄΄, πρέπει να την πληρώνεις γιατί τζάμπα μάγκας σε αυτή την ζωή δεν γίνεσαι, η SKODA ΞΑΝΘΗ έχοντας στην κατοχή της την κασέτα της Σαββατιάτικης εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που προβλήθηκε στις 12.04.08, θα ζητήσει την παρέμβαση Εισαγγελέα και θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα της ΄΄Υφηλίου΄΄ κατά του αξιοσέβαστου Κυρίου που με περίσσια σοβαρότητα και ήθος πάνω στο μηχανάκι του ανέφερε: ΄΄ Το παιχνίδι είναι δοσμένο κτλ….΄΄. Βεβαίως αυτό θα συμβεί ακόμα και αν το σκορ γίνει 0-10 ή 1-15. Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Οι συγνώμες, το λάθος έκανα ή η όποια παρέμβαση Βουλευτή, Νομάρχη, Δημάρχου κτλ. δεν θα γίνουν αποδεκτές και αυτό γιατί καμία συγνώμη δεν ανταλλάσσεται με την αξιοπρέπεια και το ήθος που εμείς και έχουμε και πρεσβεύουμε. ΤΕΛΟΣ !!!
Δελτίο τύπου της 12.04.2008 - Π.Α.Ε. SCODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
http://www.skodaxanthifc.gr/news271.html
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
Ποδόσφαιρο > Σούπερ Λίγκα
Eνημέρωση 13/4/2008 20:52
Χατ-τρικ ο Τζόρτζεβιτς
Νίκη τίτλου για τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια με 4-1 επί της Ξάνθης
Χωρίς να φτάσει και πάλι σε υψηλά επίπεδα απόδοσης - όπως στα περισσότερα παιχνίδια του στο τελευταίο διάστημα - αλλά σαφώς πιο αποφασιστικός και αποτελεσματικός, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και σε ρυθμό προπόνησης «καθάρισε» το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 4-1, με χατ-τρικ του Τζόρτζεβιτς και το πρώτο ελληνικό γκολ του Ζεβλάκοφ.
Έτσι, πλέον χρειάζεται ένα τρίποντο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» την επόμενη Κυριακή, για να πανηγυρίσει το 11ο πρωτάθλημά του στα τελευταία 12 χρόνια!
Αυτή τη φορά ο Χοσέ Σεγκούρα επέλεξε κλασικό 4-4-2, με τον - ήρωα της προηγούμενης αγωνιστικής - Μήτρογλου παρτενέρ του Κοβάσεβιτς στην επίθεση και τον Μπελούτσι να μένει στον πάγκο.
Οι Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι κάλυψαν τις πτέρυγες, ο Πατσατζόγλου ήταν δεύτερος αμυντικός χαφ δίπλα στον Στολτίδη που έσφιξε τα δόντια και ξεκίνησε. Ο Ραούλ Μπράβο επανήλθε στην ενδεκάδα σε θέση κεντρικού αμυντικού (με παρτενέρ τον Ζεβλάκοφ), καθώς ο Αντζας είναι τραυματίας και ο Σέζαρ φέρεται να μετράει μέρες στο λιμάνι.
Με 4-4-2 παρατάχθηκε και η Ξάνθη, καθώς ο Νίκος Κεχαγιάς θέλησε με τους Ραντζίνσκι, Λαμπριάκο να δημιουργήσει πίεση στο αμυντικό σχήμα ανάγκης του Ολυμπιακού.
Στο πρώτο 20λεπτο, οι δύο ομάδες περίμεναν η μία την άλλη και, όπως φάνηκε, ο Ολυμπιακός περίμενε ένα δεύτερο σφύριγμα έναρξης, από την Τούμπα. Μόλις η ΑΕΚ άρχισε να βάζει γκολ στον ΠΑΟΚ και να αμφισβητεί την πρωτιά του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και πολύ σύντομα, χάρη σε δύο προσπάθειες του Γκαλέτι και ισάριθμες αποτελεσματικές εκτελέσεις από τους Ζεβλάκοφ (31΄ με κεφαλιά) και Τζόρτζεβιτς (38΄ με σουτ) περίπου από το ίδιο σημείο μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, το 2-0 είχε αρχίσει ήδη να δείχνει τον πρωταθλητή.
Πλέον, ο Ολυμπιακός είχε μπροστά του περίπου 50 λεπτά για να ...χάσει ένα κερδισμένο παιχνίδι, από μια ομάδα που ούτε φαινόταν να το πιστεύει ούτε καιγόταν για τους βαθμούς.
Φυσικά, μια τόσο έμπειρη ομάδα και τόσο συνηθισμένη στους τίτλους, όπως ο Ολυμπιακός, δεν μπορούσε να δείξει τέτοιες τάσεις αυτοκτονίας. Ειδικά όταν στις τάξεις της έχει έναν άνθρωπο ...εθισμένο να σηκώνει τρόπαια, όπως ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (στο 49΄ με κοντινό σουτ μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Τοροσίδη και στο 52΄ με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ) έκανε χατ-τρικ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και τελείωσε οριστικά το ματς, αδειάζοντας και το γήπεδο από τους απογοητευμένους οπαδούς των γηπεδούχων, που άρχισαν να αποχωρούν μόλις είδαν το 4ο γκολ των φιλοξενούμενων...
Ετσι, δεν είδαν τη μείωση του σκορ από τον Λαμπριάκο (54΄ με κεφαλιά), η οποία πάντως δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα, καθώς ο Ολυμπιακός έφτασε χωρίς άγχος και με το ευρύ 4-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κασανφέρη, παρά το δοκάρι του νεαρού Σταθάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86'.
Διαιτητής: Κασναφέρης (Αθήνας) Κίτρινες: Παπαδημητρίου, Κιντάνα, Σταθάκης - ΤζόρτζεβιτςΚόκκινες: 89΄ Παπαδημητρίου (δεύτερη κίτρινη), 89΄ Τζόρτζεβιτς (δεύτερη κίτρινη) Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Κωστούλας, Ριζογιάννης (46' Σταθάκης), Ρατζίνσκι, Τόμιτς (46' Αλβα), Ρίκα, Διγκόζης (60' Φλίσκας), Κιντάνα, Λαμπριάκος.
Ολυμπιακός (Χοσέ Σεγκούρα): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (71' Λεντέσμα), Λεονάρντο, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Γκαλέτι (73' Μενδρινός), Πατσατζόγλου, Κοβάσεβιτς (79' Λούα Λούα), Μήτρογλου, Τζόρτζεβιτς
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: