Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Σπόντες Νικολαΐδη για Κόκκαλη και την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού

«Εμείς πρώτοι παντού»
Σπόντες Νικολαΐδη για Κόκκαλη και την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού
Αθήνα 20/4/08
Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας στους παίκτες του πως τους θεωρεί πρωταθλητές, ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης Βάλνερ και τη στέψη ή όχι της «Ένωσης» ως πρωταθλήτρια.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θυμήθηκε και μια προ 4ετίας δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, περί πρωταθλημάτων που πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο. «Τώρα το ξέχασε» είπε χαρακτηριστικά.
«Εμείς είμαστε οι πρώτοι και είμαστε πρώτοι παντού. Όχι μόνο στην βαθμολογία, αλλά και σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες» είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαίδης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος όταν ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως με αφαίρεση βαθμών για επεισόδια σε αγώνα με τον Πανιώνιο, είχε αναφέρει πως «τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είπε στους παίκτες του:
«Πριν από τέσσερα χρόνια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλεγε ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο, αλλά τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Τότε, εμείς δεν είχαμε ανακατευτεί στην υπόθεση...».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=893322&lngDtrID=1101

Δεν υπάρχουν σχόλια: