Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Έκοψαν τα... δοκάρια στην Ηλιούπολη, αναβλήθηκε το ντέρμπι κορυφής

Απίστευτο και όμως αληθινό
Έκοψαν τα... δοκάρια στην Ηλιούπολη, αναβλήθηκε το ντέρμπι κορυφής

Action Images
Αυτό το σκηνικό βρήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες
Αθήνα Ενημέρωση 7/5/2008 19:51
Χωρίς δοκάρια δεν γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας και έτσι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ηλιούπολης και Διαγόρα δεν ξεκίνησε ποτέ. Αιτία ήταν τα κομμένα και στις δύο εστίες δοκάρια! Ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα και αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής από τις αρμόδιες αρχές.
Ο Διαγόρας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου τις Γ' Εθνικής με 57 βαθμούς και η Ηλιούπολη στην δεύτερη με 52. Όταν όμως οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για το ματς που επρόκειτο να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, διαπίστωσαν ότι τα δοκάρια και των δύο εστιών είχαν κοπεί.
Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, δήλωσε στον ΕΡΑ-Σπορ:
«Έχουμε μείνει έκπληκτοι. Με το που ήρθα στο γήπεδο, γύρω στις 3 μ.μ., με πληροφόρησαν ότι έχουν κοπεί τα δοκάρια. Το γήπεδο είναι Δημοτικό και η ομάδα δεν έχει σχέση με την ασφάλειά του. Δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να έκανε τη ζημιά». Από την άλλη, ο πρόεδρος του Διαγόρα, Βαρθολομαίος Καμπουράκης, είπε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό:
«Ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Η αποστολή έφτασε στο γήπεδο στις 15:05 και βρήκαμε αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ηλιούπολης. Ήταν κομμένα από πολύ νωρίς».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=897874&lngDtrID=1103

Δεν υπάρχουν σχόλια: